Verzenden

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. Welke verzendkeuze u ook maakt, we zullen u een link doorsturen om uw pakket online te kunnen volgen.

Verzendkosten zijn inclusief verwerkings- en verpakkingskosten en verzendkosten. De administratiekosten zijn vast, terwijl de transportkosten variëren afhankelijk van het totale gewicht van de zending. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt speciale zorg besteed aan de bescherming van de schilderijen tijdens het transport.

Retourneren (Herroepingsrecht)

Bij e-Gallerie heeft U het recht om de gekochte goederen binnen de 14 kalenderdagen terug te sturen. De termijn gaat in op de dag van het levering/bezorging.

* Stuur Uw artikelen compleet, ongebruikt en onbeschadigd terug.

* Retourzendingen worden uitsluitend aanvaard indien U zorgzaam bent omgegaan met het product en deze door ons onbeschadigd ontvangen is.

Onder deze omstandigheden zal e-Gallerie U het bedrag, exclusief verzend- en rembourskosten, zo spoedig mogelijk terugbetalen.

U kunt de retour via uw account in onze winkel aanvragen. Zonder de aanvraag kunnen wij retours niet in behandeling nemen.